Moderátoři: Leoš H, Olda, martin_100

mara1113
Příspěvky: 268
Registrován: pon srp 25, 2008 9:35 pm

Příspěvek

...na foru Nasetraktory je to rozebíráno v několika vláknech....zeptej se tam,jinak je na to potreba udelat příruba,na Bazos.cz ji v zimě někdo nabízel jako novovýrobu....ted je tam na prodej přídavná převodovka z V3S M6,ale zbytečně drahá....
sob čer 01, 2013 9:24 pm

mara1113
Příspěvky: 268
Registrován: pon srp 25, 2008 9:35 pm

Příspěvek

....hledam (nejlepe Brno a okolí)specialistu na A31T,potrebuji doladit motor a na některe specializované věci si sám netroufnu a je lepší to nechat na lidi co se tím zabývají denně....kdyby někdo měl tip,tak os.pošta,at nedelame reklamu:-)....dík.....
úte čer 11, 2013 7:34 pm

hajtra
Příspěvky: 37
Registrován: pát bře 11, 2011 6:48 pm
Bydliště: Třebotov

Příspěvek

Chlapi, pořídil jsem si A31T a má to vzadu na motoru takovou tu přípojku na prodlužovák jako remoska, předpokládám, že je to na ohřev vody, ale nemám s tím žádnou zkušenost. Jak dlouho je ideální v zimě zahřívat a poznám to třeba na teploměru?
ned úno 02, 2014 2:25 pm

trucker100
Příspěvky: 254
Registrován: pon led 14, 2008 3:36 pm
Bydliště: Rychnovsko

Příspěvek

Tak já si to nastavil na spínacích hodinách tak hodku až dvě v silnejch mrazech.Pak jsem startil i bez žhavení :D
Na mě se nemusí křičet,mě to stačí říct desetkrát!!!
ned úno 02, 2014 4:36 pm

hajtra
Příspěvky: 37
Registrován: pát bře 11, 2011 6:48 pm
Bydliště: Třebotov

Příspěvek

tak já to zatím nepoužil, protože mrazy nebyly, ale chtěl bych o tom něco vědět, kdyby náhodou...
pon úno 03, 2014 12:23 pm

trucker100
Příspěvky: 254
Registrován: pon led 14, 2008 3:36 pm
Bydliště: Rychnovsko

Příspěvek

Rozhodně je to skvělá věc bud rád,že to tam máš.Až budou fakt mrazy,tak je to k nezaplacení.
Na mě se nemusí křičet,mě to stačí říct desetkrát!!!
pon úno 03, 2014 1:46 pm

Uživatelský avatar
Tomik
Příspěvky: 4855
Registrován: sob pro 15, 2007 9:31 pm
Bydliště: Praha 10

Příspěvek

ta spirálka ma 1000Watů mám tu ještě jednu fungl novou.podle zimy pul hodky až hodku a máš ohřáto
2x Nissan atleon 210
pon úno 03, 2014 9:52 pm

marasz
Příspěvky: 4
Registrován: úte bře 26, 2013 3:45 pm
Bydliště: znojmo

Příspěvek

Zdravím mam dotaz mam a 31 atmosféru a doma hlavu s a31 turbo pujde na blok s atmosféry?
pát říj 31, 2014 11:59 am

Uživatelský avatar
Karlos
Příspěvky: 442
Registrován: stř led 24, 2007 10:25 pm
Bydliště: Doma

Příspěvek

Na atmosféru můžeš dát turbáckou hlavu-rozdíl je v tom že atmosféra má štefty a na turbu jsou šrouby.Další věc je,že pokud nebyly na atmosféře 4 žhavičky,tak budeš muset odvrtat na pístech důlky pro žhavičky co jsou na turbové hlavě.Dá se podle žhavičky vyrobit u soustružníka přípravek s vnitřní dírou cca 6mm (už si to přesně nepamatuji),který se našroubí místo žhavičky a pak se jen normální vrtačkou odvrtá důlek do dna pístu (dle přesahu žhavičky do spalovacího prostoru).
Toto vše platí pro hlavu z A31T eurI-pokud by to byla už eurII s bosch vstřikama,tak by se museli měnit i písty-mají jinou polohu komůrky oproti eurI-ty bosch vstřiky jsou v jiné poloze.
sob lis 01, 2014 9:07 am

marasz
Příspěvky: 4
Registrován: úte bře 26, 2013 3:45 pm
Bydliště: znojmo

Příspěvek

Diky (y)
úte lis 04, 2014 6:00 am

mara1113
Příspěvky: 268
Registrován: pon srp 25, 2008 9:35 pm

Příspěvek

...sice jsem to probíral už na Avia-clubu,ale pro jistotu se zeptám ještě zde- nedávno jsme dělaly malou g.o. na motoru D407 02 (Euro 1 , intercooler,76kw,zastavěno ve V3S M6) a až po skončení jsem si všiml,že jsem omylem koupil turbo C1320 na místo původního C1302....je v tom někde problém?můžu ho tam nechat?...motor ted po seštelování a výměně kdečeho jede výborně,táhne super,auto je skřínovka k občasnýmu kempování,takže žádný přetěžování nákladem nebo závody.....
úte lis 04, 2014 10:48 am

Martin88
Příspěvky: 3
Registrován: stř led 07, 2015 2:13 pm
Bydliště: Zlín

Příspěvek

Ahoj.

Sháním motor na avii 31turbo, nejlépe typ D 407.03 !funkční! a za rozumnou cenu.

Ideálně ze Zlínského kraje, event. do 100 km od Zlína. Pokud možno, co nejdříve.

Děkuji za nabídky.
stř led 07, 2015 10:49 pm

Odpovědět

Zpět na „AVIA“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů