Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, Leoš H

Odpovědět
Ráďa z moravy
Příspěvky: 43
Registrován: sob pro 06, 2014 1:05 pm
Bydliště: Slavkovksko

Příspěvek

honzik je akcni:) nevali se doma něc někomu na tady ty F2000? koberce,cokoliv upotrebitelnyho?:) díky:)
pát pro 26, 2014 12:18 am

antonin syrovy ml.
Příspěvky: 621
Registrován: stř říj 31, 2007 6:31 pm
Bydliště: Loučná nad Desnou

Příspěvek

Firma Hlaváč
Obrázek Obrázek
pát pro 26, 2014 4:45 pm

Uživatelský avatar
44honza
Příspěvky: 62
Registrován: sob čer 27, 2009 8:57 pm
Bydliště: Mělník

Příspěvek

Pro Ivan Hofman, ahoj, prosim tě odpovídal jsi mi v sekci technická témata o výměně futer uložení kabiny, jen se ještě zeptám jak přizvednout kabinu jeřábkem,za co ji uvázat a jde to hodně blbě ven asi jo když píšeš že na to bereš palici.
stř kvě 13, 2015 8:07 pm

Ivan Hofman
Příspěvky: 1688
Registrován: úte led 01, 2008 12:18 am
Bydliště: u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Jde to v pohodě jenom to narážení nových silenbloků chce ránu . Sundáš nárazník , potom měchy nebo tlumiče s pružinou. Jo ještě než začneš tak si sklopíš boudu a povolíš si matky a šroubech co jdou skrz ty silenbloky. Prizvedneš si za příčku trochu boudu a rozděláš kozy na rámu a do boku je srazíš . Vyndáš tu torzku ve tvaru U . Vysekneš majzlikem stary silenbloky natlučeš nebo nalisuješ nový. Daš šrouby a začneš nasazovat ty boční držaky do kterejch si dal nový vykyvný loža . Jak říkam prace ve dvou na 2 hoďky pokud nejsou zarezlí 14 šrouby .jestli chceš kontakt na prodejce co ti to dodá není problém nebo ty gumy mám i možná doma . U těch silenbloků si na brusce udělám náběh a 50 orechem a palicej 2 udery a je to tam . :lol: nebo prijeď já ti to vysvětlim poslední F2000 mi tu stojí Obrázek
stř kvě 13, 2015 8:37 pm

Uživatelský avatar
44honza
Příspěvky: 62
Registrován: sob čer 27, 2009 8:57 pm
Bydliště: Mělník

Příspěvek

Díky za rady, jo a ten kontakt na prodejce bych asi bral.
stř kvě 13, 2015 9:11 pm

Ivan Hofman
Příspěvky: 1688
Registrován: úte led 01, 2008 12:18 am
Bydliště: u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Poukar 777 735 161 dovoz ND
stř kvě 13, 2015 10:40 pm

Uživatelský avatar
44honza
Příspěvky: 62
Registrován: sob čer 27, 2009 8:57 pm
Bydliště: Mělník

Příspěvek

Tak jsem na to dneska zběžně koukal a snad to není zas tak složitý jak se zdálo. Jo a tou torzku tvaru U si myslel tu kulatinu jak jde před chladičem napříč jo? Ještě se zeptám na jinou věc, nestalo se ti taky že ti prdnul šroub co drží napínací kladku klíňáků vrtule u chladiče??? Mě se to stalo už dvakrát, jednou krátce po koupi r.2012 a letos někdy před měsícem to samé. Zničeho nic rána a kladka v řiti, nejhorší je že hned u ni jdou klíňáky na altík a vodní pumpu, kladka do nich jebne schodí je ,to by nebyl takovej problém ale poprvně mi jebla do altíku a řemenice osekaná na vyhození a teď naposled mi vlítla do vrtule a jeden list byl fuč. Nejdříve jsem si myslel jestli tam není něco špatně namontovanýho protože ten šroub je podle mě dost namáhanej tou samonapínací pružinou.
čtv kvě 14, 2015 4:25 pm

Ivan Hofman
Příspěvky: 1688
Registrován: úte led 01, 2008 12:18 am
Bydliště: u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Ten šroub prochází futrem jež je uloženo otočně . Při dotažení se musí kladka volně otáčet . Je možný ze to máš zarezli a potom se šroub časem ulomí.klíňáky davam bosch a contitech jené ne. Taky je často projetá remenička na altiku.
čtv kvě 14, 2015 7:18 pm

Uživatelský avatar
44honza
Příspěvky: 62
Registrován: sob čer 27, 2009 8:57 pm
Bydliště: Mělník

Příspěvek

Počkej takže v tý kladce se musí to futro točit i po dotažení toho šroubu? Tak to bude asi ten problém.
čtv kvě 14, 2015 7:31 pm

Ivan Hofman
Příspěvky: 1688
Registrován: úte led 01, 2008 12:18 am
Bydliště: u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Jsou tam 2 kulatiny nad sebou , za tu větší tu kabinu vyvěsíš a tu spodní vyndáš . Jo to futro je otočný to je ten problém.
čtv kvě 14, 2015 8:37 pm

Uživatelský avatar
44honza
Příspěvky: 62
Registrován: sob čer 27, 2009 8:57 pm
Bydliště: Mělník

Příspěvek

Díky tak to musim co nejdříve vyřešit, je vidět že máš s tímto autem zkušenosti já pořád jen poznávám a hledám rady. a jak je to s náhradními díly kde nejlíp sehnat, ten kontakt na ty futra na kabinu jak si psal včera tam se dá sehnad i jiný věci?
čtv kvě 14, 2015 9:07 pm

Ivan Hofman
Příspěvky: 1688
Registrován: úte led 01, 2008 12:18 am
Bydliště: u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Jo je to firma Poukar Jihlava všechny nd na truck , posílaj nebo vozej věci přímo, ale seženeš to i jinde po netu.
čtv kvě 14, 2015 10:00 pm

Uživatelský avatar
44honza
Příspěvky: 62
Registrován: sob čer 27, 2009 8:57 pm
Bydliště: Mělník

Příspěvek

Tak kladka je rozhýbaná a funguje jak má, měl jsi pravdu to futro bylo natvrdo ale šlo vyklepnout, tak jsem to prčistil namazal, vyměnil šroub a je to. Ještě mě čeká ta výměna futer na kabině. Když už tady píšu, zeptám se, dá se seštelovat výška nafouknutí zadních měchů, myslim doladit levá/pravá strana, zdá se mi že levá strana je pořád o kousek výš. Jestli se nepletu tak přední měchy mají jeden ten snímač na dofukování a zadek má na každý straně jeden, protože když nasejpám tak se dofukuje zadek postupně jednou se přizvedne levá strana a za chvilku pravá, předek se zvedá najednou. Tak jsem si myslel jestli by to nešlo nastavit na tý kulatince u toho snímače výšky.
čtv kvě 21, 2015 5:59 pm

Ivan Hofman
Příspěvky: 1688
Registrován: úte led 01, 2008 12:18 am
Bydliště: u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Jo de to nastavit tou kulatinou . Tak to máš tež kočár když máš měchy i ve předu. 8)
čtv kvě 21, 2015 10:01 pm

Uživatelský avatar
44honza
Příspěvky: 62
Registrován: sob čer 27, 2009 8:57 pm
Bydliště: Mělník

Příspěvek

No to je kočár to máš pravdu. Je to 26.414 původně nosič kontejnerů dovoz německo a u nás předěláno u molčíka na sklápěč. Koupili jsme to už takhle jak píšu, jezdim převážně v zemědělství u nás na farmě. Ještě dodám že za tim tahám tříosák panav.
pát kvě 22, 2015 4:38 pm

Odpovědět

Zpět na „MAN“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti