Moderátoři: Olda, martin_100, Leoš H, Hynek, mc.cvok

Aleš,B
Příspěvky: 397
Registrován: čtv srp 05, 2010 9:37 pm
Bydliště: Nedvědice

Příspěvek

Je to zajimavy ale funguje to dobře nicmene stejne to budu demontovat tahle v3s je určena na nahradni dily.
ned pro 05, 2010 7:05 am

tkaco254
Příspěvky: 27
Registrován: pon lis 08, 2010 8:10 pm
Bydliště: turzovka-predmier č.93

Příspěvek

Musim povedat fakt to servo odflaknute ten vrch cerpadlo ,ale to najhlavnesie co je dolu vypada to fakt zetoracke servo , mam ho doma komplet zachovale. Prosim neodfotiz mi tu piestnicu s rozvazacom
úte pro 07, 2010 9:08 pm

Aleš,B
Příspěvky: 397
Registrován: čtv srp 05, 2010 9:37 pm
Bydliště: Nedvědice

Příspěvek

Jo ofotim mam v3s kontejnerovku a budu to tam montovat je to stejny jak na avii zetoru čerpadlo dam na ventilator a bude tady s te to odmontuju jak bude teplo sundam kabinu pak bude ke všemu lepši přistup.jsem zvedav jak pojede tady ten motor s převodovkou oproti tomu starymu zda se me že je aji tižši.uvidim.
stř pro 08, 2010 8:52 pm

Aleš,B
Příspěvky: 397
Registrován: čtv srp 05, 2010 9:37 pm
Bydliště: Nedvědice

foto posilovač

Příspěvek

Je to ze zetoru nebo z avie je to zbastleny ale funguje vyborne budu montovat na kontejnerovku v3s trošku jinak ale asi zhruba tak je je to akorat trošku to vylepšim.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
sob led 08, 2011 4:38 pm

RobertoLon1
Příspěvky: 2
Registrován: stř lis 02, 2011 2:42 pm
Bydliště: Košice SK

servo riadenie

Příspěvek

Ahoj chlapi, neviete niekto či by mi pasovalo servo z LIAZKY do V3S? Jedna sa o priame napojenie na riadiacu tyč, posilovač je v osi volantu.Dakujem
čtv lis 03, 2011 7:38 am

Pavel347
Příspěvky: 1
Registrován: ned čer 28, 2015 5:22 pm
Bydliště: Giraltovce

Posilocač

Příspěvek

Montoval už niekto na M2?
pon čer 29, 2015 10:30 am

Honza B.
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 27, 2009 7:40 pm
Bydliště: Moravské Budějovice

Příspěvek

Když jsem dával do hromady M2, tak jsem někde našel debatu o posilovači ve V3S a byly tam fotky namontované skříně řízení z Avie A65 a čerpadlo bylo napasováno v místech, kde bývá dynamo. Tvrdil, že to pasuje jen A65 a z ostatních nee, ale nevím, nikdy jsem se po tom nepídil, na STK mi řekly o neoprávněném zásahu do konstrukce vozidla a tím pádem bych neprošel.
pon čer 29, 2015 12:58 pm

Sparrowko
Příspěvky: 1
Registrován: ned črc 26, 2020 9:04 pm
Bydliště: Banská Bystrica

Re: POSILOVAČ ŘÍZENÍ

Příspěvek

Ahojte
skúsim oprášiť túto tému :D
Na budúci rok by som chcel dať posilovač na moju V3S. Teraz sa investovalo do dôležitejších opráv, úprav.
Riadenie ide teraz ľahko (za jazdy aj dvoma prstami :D), ale keď som v lese a naložený tak je to celkom makačka.
Záleží samozrejme od terénu, najhoršie keď stojí V3S na mieste a v blate.
Mal by tu niekto zdokumentovanú prestavbu riadenia na tú s piestnicou uchytenou na prednej náprave?
Poprípade kde ste kupovali, či by s tým niekto vedel poradiť a podobne. Aby som sa mal od čoho odraziť.

ALEBO komplet riadenie so servom z Liaz706 s foto alebo aspoň poradiť?

ďakujem
úte zář 08, 2020 5:22 pm

Odpovědět

Zpět na „PRAGA“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host