Tak se veřejně přidám na pranýř za hazardérství se zdravím...když vidím, že přes noc připadlo, taky si vylezu na auto a ometu to. Mám ale hned několik výhod, jezdím jen s 20-ti paletou solem a ještě k tomu frigem, takže toho k odhazování zase tolik není. Hlavně vozím v autě koště a mám čelo. Takže těch několik málo dní v roce, kdy v Praze přes noc něco napadne si vytáhnu na čelo štos palet, přes které vylezu na střechu a ometu to. Málo kdy tam bývá vysloveně led...práce tak na 10-15 min...ale to se mi to kecá, když mi je v podstatě polovina toho co Jožinovi.
Beru to takhle, vím o tom, že dělám něco ne úplně bezpečného, že to klouže a mohu spadnout...ale na druhou stranu, když jdu v zimě po ulici a na zemi je sníh nebo led, tak to klouže taky...tedy...vím o nebezpečí, chovám se tak aby se mi pokud možno nic nestalo a doufám

. Stejně jako když občas vyrazím pěšky na hory, taky jdu někdy nad srázem, kde je na jaře ještě mnohdy sníh a led.
Při vší úctě, myslím si, že podstatně nebezpečnější je ježdění samo o sobě než lezení na střechu.
Klobouk dolů před těmi, co v případě potřeby shazují led a sníh z návěsů několikrát týdně

MAN TGS 26.400 - r.v. 2008