Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Olda, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
-
-
- 1. NAPOMENUTÍ
-
Re
Včera jeden hlod:Víš já dělám 72 hodin pauzu přes víkend takže začínám až v 10 v pondělí 

Když mi bylo pět, maminka mi řekla, že klíčem k životu je štěstí. Když jsem přišel do školy, zeptali se mě, co chci být, až vyrostu. Napsal jsem "šťastný". Řekli mi, že nerozumím zadání. Já jim řekl, že oni nerozumí životu.
to máš pravdu. pak to odstaví kde to vyjde a zjistí, že tam nemá vodu, ani wc a pak se na druhou stranu popisujete jaký je kdo prase a co dělá.
Na druhou stranu někteří to mají spočítané, že to vyjde a nemusí jezdit do max 8.58 a podobně.
jiný se rozmlátí o mostní pilíř, protože se cítí na 10tku, ale nevyšlo to. Každý den to máte ve zprávách.
že je někdo šmatlák a neumí si spočítat, že to řidič nesjede je taky divné a pak musí slabší jedinci lítat s paklem karet.
Holt plno joudů jsi potkal.
Na druhou stranu někteří to mají spočítané, že to vyjde a nemusí jezdit do max 8.58 a podobně.
jiný se rozmlátí o mostní pilíř, protože se cítí na 10tku, ale nevyšlo to. Každý den to máte ve zprávách.
že je někdo šmatlák a neumí si spočítat, že to řidič nesjede je taky divné a pak musí slabší jedinci lítat s paklem karet.
Holt plno joudů jsi potkal.
-
- 2. NAPOMENUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Hodne davno jsem mluvil s nemeckym dopravcem,mel aut jen par a rikal-cechy uz nezamestnam.Rikam proc?Kazdou nakladku vykladku komentuji,-to se neda zajet,to nevyjde....To ze si umi neco malo na aute opravit je fajn ale to neni vse.Vloni jsem je potkal opet,sedi tam jen Rusove,nemeck spz,a firma funguje.
Neřeším...
-
- 2. NAPOMENUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
moucka-jsem mozna cu.ak ale ne prase.Opet me oblibene tema-jmenovky za oknem..K cemu to je dobre,ptam se?Stojim v Budapesti,dojela namakana Scanie na D cislech SAD....za oknem ceske jmeno Ladik
Tak na neho kyvnu,jako ze hoj,kouka na me jako bych spadnul z Gurunu,jako ze co otravuji nebo tak neco.Vim ze stat s Fiatem vedle V8 ve fullu na hlinach je divne,jeste s takou SPZ..Nechapu to trochu,tak bud delam u Nemce,jsem neco navic,za okno si ceske jmeno nedam,nebo si normalne pozdravim..Asi se mu tlaci ten Nemecky prihranicni plat na hlavu.. 

Neřeším...