Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Olda, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
-
Re: Pivo
Jo,četl jsem to na pivním fóru,prej to nej co jste na Slovensku kdy uvarily 

Nechte bažanty, prostatici, to chce kubatůru
Já dnes pořídil toto, bo mě tady trénujou, a budu rád, že dojedu dom v sobotu večer, tak těch 10let u Q musím pak zalít pěkně deseti, a vemu to vrchem otvírákem

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
Ty to musis dohnat teda.ja si vzal volno 14dni,stejne neni robota,nebo je ale malo.tak jdu stavet plot novy.dodelam toho bazanta bednu.ted maji krusovice 12 za 9 to vezmu bednu.radek 12 byl za 12 dojdu do penny a tam jen prazdne bedny,hovada jak pijou..
-
Kaufland orlova,od stredy.jsem dnes kukal je tam toho plno.cena deset myslim,dvanact voltu.

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
Bednu Ratara?to zizni neumres.argus jako vyprostovak.ty akce jsou stejne ne?v znojme taky je kaufland urcite.ja mam doma jednu bednu,baba picuje,znas to,vcera dolezla domu ze nove nehty za 300,rikam,tolik?vsak to je cela basa piva:-)

-
Bednu na cestu nevozim.kolega ma 60kg,2bedny a 6*litrapul na trasu.v patek je na suchu.dva krat papiry za chlast weg.
-
Dnes v penny.svijany maz,za deset kc.11%.neni o cem,bedna je doma.