Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Olda, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
-
Re: Pivo
Primator polotucny 11tka taky za jedenact korun.v Norme.tak deset kusu,kdybych skoncil v lese dnes.jinak Norma neni levna aspon ta v Nepomuku
-
Dopadl jsem jak jsem predpokladal.mel jsem to rozjete od rana na Obratan,tam tocene,sprcha,na desitku jizdy.jen umlaitung u Tabora to dojebal uplne,tak jsem v lhote nejake,a uz piju ten Primator
-
Co tam lopou v Pt?ani nevim.ja byl vzdy vybaven ze zumpy kartonem St.niguel.tak jsem tam nikdy nekupoval.hod tu pak znacky a recenze
Tak nejvíc Super Bock, Sagres a Esterella. Lahvové většinou takové ty malinké. 0.25, 0,3l dokonce to i točené tak malé tu letí. Když si dáš na baru velké, koukají divně a když si říkáš třeba o šesté tak nechápou
Pít se to nechá... A docela to i dává...
-
Ja robil vikend v Sevilla.s babou.venku tak 50st.tam je furt hic jak cyp kolem sevily.rubnul jsem 4 velke .asi niguel,dalsi bylo zadara.stara tez pila o zavod ale vino.to se nepocita u nich
My jeden čas jezdili hodně Puertolano u Ciudad Real, chemička jako kráva mezi horami v takovém údolí. Krpál nahoru i dolů. Byl jsem tam x krát, ale jednou extrém 45st, no a jak v chemičce. Komplet oblečení nehořlavé (skládali jsme tam isododecan), helmu, brýle, vestu no tehdy mě tam málem kleplo. Operátor jak mě viděl, tak chtěl volat furt Hospital. Nakonec do mě nalili vodu, posadili mě do klimatizovaného pokoje a nějak jsem to rozdýchal. No a jelikož jsem tam i čistil a hned druhý den ráno nakládal, tak jsem tam zaplul do hospůdky hned u myčky a doplňoval tekutiny jejich pivem. Značku už nevím, ale pěna dole do minuty, ceočka tolik, že jsem málem vybouchnul. Krygly, ale holka tahala z mrazáku, takže jsem tam dal asi 6 půllitrů (se divím, že je tam měli), dal na večeři to jejich menu (víno už jsem vynechal) no a byl rád, že ráno naložil a vypad. Horko mám rád jen u moře na pláži. Teď trpím a určitě nejsem sám.
-
Ja parkuji jinak nez ostani.ne kabiny u sebe a motory rachot.ze 30je 50st hned.kabinou naopak mezi stromy a mrdat.zitra vycouvam.nezda se to ale je to znat.kraval nula,chladek.tez uz neni hic,25,dopiju a jdu do regalu
Kluci nemám ruku, tak v lese moc ne, včera třeba na kopcu u lesa za Světlou nad Sázavou, jinak 70% jak na unii
Zejtra mě čeká dole u Grazu na pile pauza, přímo na slunku, dnes tam 32 vejpal, zítra to samý
To abych dal do lednice celou bednu nějaký osmičky 

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
Dnes jsem potkal asi deset chorvatu stim drevem.kolem pisku.tabora.je jich jak much.
-
- Kontaktovat uživatele:
jose rabano:
Tak jak ti chutnala Litovel hasičská 11ka ?
U piv nechápu jednu věc, proč jsou přímo v pivovarech dražší než v obchodech ?
Tak jak ti chutnala Litovel hasičská 11ka ?

U piv nechápu jednu věc, proč jsou přímo v pivovarech dražší než v obchodech ?
Vše o Karosách na stránce:
www.karosa.webgarden.cz
www.karosa.webgarden.cz
A u nás toto

Ale klid, od pondělí maj za 6.90Kč 11° Argus, za 14Kč maj 33Budvara a nebo taky Karlovačko

Ale klid, od pondělí maj za 6.90Kč 11° Argus, za 14Kč maj 33Budvara a nebo taky Karlovačko

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.