Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber
Re: Jose Rabano
Abych pravdu řekl tak jsem si nevšiml. Byla tma v 6 ráno.
Tak to je kousek od tam.
Tak to je kousek od tam.
-
Ulice K lesu 

O strach jít k tobě z hospody. Zahneš na druhou stranu a před tebou Tyrannosaurus.
-
A v něm dcera 

Jaj, to začíná být hodně tenkej led 

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Nějak mi uniká poenta diskuze. Já chtěl jen říct, že Jožko bydlí kousek od dinoparku a že nečekané překvapení po pár pivech může vézt k infarktu.
-
Hoši tak to sklidnime,dcera seděla u kasy a prodávala lupeny,nebo hotdog 

Jo ták,ale uznej Jozine,ze jsi to sám takhle nastínil...prej Tyranosaurus...a v něm dcera....pro okolí neznale,jako jsem treba já,se mohlo zdát,že vedci vyvinuli tyranosaura,ktery navic otehotněl,v dnesni době různých pohlaví bych se vůbec ničemu nedivil
(samozrejme to bylo mysleno jako vtip,no ne kazdy se povede a nemelo to nijak urazit tvou rodinu),nicmene ma tva dcera peknou praci,to jsem vzdycky chtel delat,páč jako díte jsem vzdycky zavidel pokladni,páč mohla chodit zadarmo
...rád se svezu s čímkoliv...
-
V klidu,my se tady na severu neumime snad ani urazit.bereme to vse tak jak to je.DINOPARK mel megaboom x let zpet,to tam bylo pul polska a tretina Prahy.ted uz to pominulo,ktomu corona ten to dojebal uplne.pekne to tam je,ne ze ne,pro deti ok.za me ale Zoo ostrava je uplne jinde,celkove.
Jožo četl si v tématu Actros MP5 proč to nejede ty auta? Tak kukni..
Dnes, před nájezdem na prahu od Benešova v tom hupu jak to má nahoru 3 pruhy.. SK lejta(tzn 40t na kilo přesně), 1848, dole oba 90km/h(dobře já 93 a 51celková
), zůstal sem preventivně v prostředním a protože sem si nevěřil, dal sem za 11.. uplně suvereně sem ho v půli toho kraťoučkýho stoupání předjel
Na kopečku sem měl pořád 70 a 11ku a on tak 100m za mnou
Rozdíl tří tříd..
Dnes, před nájezdem na prahu od Benešova v tom hupu jak to má nahoru 3 pruhy.. SK lejta(tzn 40t na kilo přesně), 1848, dole oba 90km/h(dobře já 93 a 51celková

Rozdíl tří tříd..
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
Mereni ti neuznam.nedovolena rychlost,pak manual a power.do toha noha v masce zarazena.on se kochal,na pohodu,spotreba dvacet a ne 60 jak ty...

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bohu ... -internetu
Nic moc vyhlidky tam u vás....pro dopravce jo, budou nový koně
Nic moc vyhlidky tam u vás....pro dopravce jo, budou nový koně

-
Já tam v životě nenakládal..ani nikdo od nás.mame jiné ksefty,to vozí Polsko.