Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber
Re: Prouza88
Jj spí se mi krásně
Bo TGX a TGS má jednu dýlku spací boudy, dvě šířky(postel furt 2m a delší) a tři výšky podlahy.. Nízký nepočítám a v TGM si nestoupneš o fous, ale tvoje LXL už má aspoň 190cm a XXL má aspoť 220
To FMX je tragický, absolutně nechápu tu boudu, vpodstatě furt starý volvo "globik" nahoře a vevnitř 160cm nad motorem a tunel že na něj nemůžeš vylízt
To tam kruci nemohli dát aspoň vršek z XLa aby to mělo aspoň 180? Bobz venku to má snad 3.80 ta bouda.. Zlatá nízká bouda z TGS 
Asi bude jožin přikyvovat, FH má postel nakokot, FMX jí má asi 50cm širokou, vprostřed 70, na výšku 20cm, zaboříš se a ráno máš prostěradlo na sobě a peřinu zmuchlanou u kdesi
Ale nahoře to de, jak tam vlezu ale nevím 

Asi bude jožin přikyvovat, FH má postel nakokot, FMX jí má asi 50cm širokou, vprostřed 70, na výšku 20cm, zaboříš se a ráno máš prostěradlo na sobě a peřinu zmuchlanou u kdesi

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hofman dobře
Asi to budou veselí kucí 

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
V mem Fh zadna postel neni.to ,,cosi,,za sedackou,na cemz se neda sedet,natoz lezet,komentovat nebudu.
-
- Kontaktovat uživatele:
A jak prší v ostravě? Znojmo už to spláchlo do rakous ?
u kolína vody dost chčije od rána

Hofman, poslušně hlásím, že v Dyjákovičkách nekáplo už čtyři dny
Jó vedle ve vesnici maj kaluže po kotník, ale my tu máme na jihu pořádný hráze, tak sme v klidu 

-
U nas bylo sucho furt.v 7h vyjezd z placu,ani kapka,u H.k pak kapek,u kolin kalamita uz.to same za plzni.ted Amberg,sucho.tak ale nord nelze srovnavat s súd,mi tu jeste platime korunama,ne silingama:-)
No už nás taky vyhnal déšť, nic hroznýho, takovej správnej zahradnickej.. To mi připomíná, sedlačit umíme jako rod už 400 let, ale co sem teď viděl u taty
Dost mu vyletěli brambory, jak prší a není hic.. No vzal křoviňák a zkrátil je, prej aj dobrý na mandelinky
Už ste to někdy viděli??? Já nikdy neslyšel, že by staří sedláci lítali s kosou po bramborách
Max s hráběma, aby mohla vyvorávačka
Jinak, a oni ví kdo, DÍK za pomoc s kontaktama na prácu, budu Vás kuci informovat, kde budu řádit

Jinak, a oni ví kdo, DÍK za pomoc s kontaktama na prácu, budu Vás kuci informovat, kde budu řádit

natě u brambor se krátí, když mají plíseň, pak normálně dojdou, teď mi to přijde brzy.........mandelinku letos vůbec nemáme, ale máme slimáky, co normálně lezou po bramborách a žerou jejich listy.........
No já už sem prt hospodář, bo sme to s revolucí pomale odpískali, já už leda tak po hospodách
Na slimáky de dobře DDT 

-
Na slimaky jsem kupil kaceny dve.indicky bezec,nebo pekinsky?to je jedno.funguje to jako sici stroj,jdou vedle sebe a vecne tahaji ze zeme vsechny brouky slimaky zizaly vse.sranda je sledovat
Tata mi dneska vyprávěl, že ve Slušovicích(to slavný družstvo) kdysi nasadili moráky.. ti prej taky jeli jak komabjn 

-
To neznam.ale jak to rika bude to recht.ja jich mel 6 tech kacen,jako kombajn taky.ted sedi na vejcich pres mesic uz tak uvidime...mam to jak v Zoo uz doma.jeste chybi ten pstros z Bouchalky a je to full.
Tak s prací zatím špatný, buď není nic volný, neberou to, nebo se ozvou, že by možná bylo do konce tejdna
Pak je tu ten Job od Pavla Bíteše.. Mno, nevím