Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber
-
Re: Prouza88
Raku co ten dopravce z budejic nekde co tu tapetoval vecne 30plat a 63e den?nebo jmit,jezdi unii.tu umis bez mapy,v nemecku plati ten log,v anglii priplatky atp..do olomouce trefis ne?jen nema powery,480ps neni tva kubatura.
Nevím, jakej jožo? CB cargo? CB Chantal? JMIT sem ani nekoukal 

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
A co jsem se to někde dočetl, že v Q je nový šéf, ex Duvenbeck a je to fajn borec.............??? Jo za ty prachy to bude CB Chantal............
Jo je, Král a s ním ještě jeden, šecko dodrbali(změnili, než jak to dycky bylo)... Ale já ho nikdy osobně, ani po telefonu nepoznal a to mi taky vadí, odejde mu šofér, nebo má nějakej problém a jako by tam nebyl, ani šéfdispo neměl zájem něco řešit
Máte někdo info jak to de u Chantalu? Lítaj Holandsko, to vím, a je tam od Q dost lidí, ale dá se tam?

Máte někdo info jak to de u Chantalu? Lítaj Holandsko, to vím, a je tam od Q dost lidí, ale dá se tam?
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
Neznam nazev.furt tu tapetoval tech 63e den.raku jak chces,poslu sms smer Peter a rano nastupujes u nas.sice nevydelas ale nasmejes se aspon.dva powerlinery bez spz stoji v koprivach taksi muzes vybrat..
Ty jožine, já bych šel, jen seš dost z ruky
Ale s takejma jarYnama, to musí bejt radost makat
Bych vám "narovnal" normy aspoň 

-
Neboj.nejvetsi cyp jsem tam ja,zbytek je v poho.mame tam notoricke space napr.vyjede z placu vecer po pauze,rano ma fix berlin okno,500lm cca a chrape v krapkovich na pladidlech,90km cca.v klidu.pak jedno,vozi 2 bedny piva +6*litrapul,v patek je na suchu.to ma 60kg.dalsi ma nehodu co mesic,vzdy nekdo neuhne.ted zrusil fh bo cyp prednim zastavil do stau.,az mu oje ohnul.atp..
Jožin zas, už jenom abych tě měl na očích, bych tam nastoupil 

-
Me nepotka nikdo.jezdim solo,kanalama,spim tam kde nikdo nikdo neodboci ani...minule jel do anglie v pondeli,vykladka ctvtek fix rano,normalni clovek tam je streda vecer.dojel ctvrtek vecer anglan ho vyfakoval,v utery ho slozil..tak jel na servis za 120£zusamen inklusiv 3lochen in planen..dalsi si nezapne belgii jednotku,1000€
Jožine, na tebe se budu muset jednou někde podívat
To máš jak 8. div světa... Pyramidy, Čínská zeď, Semiramidini zahrady, Jožin, Rhódský kolos...
Hele jožo, znáš "T&A Transport" od Zlína? Modrý Volva, jezděj UK a IT.. maj tam slušný inzeráty, 35-45 základ + dieta

Hele jožo, znáš "T&A Transport" od Zlína? Modrý Volva, jezděj UK a IT.. maj tam slušný inzeráty, 35-45 základ + dieta

-
Znam.jsou z Bojkovic.volal mi majitel kdysi.jezdi jen Anglii.ten plat co pisou je vsak jiny..pocitej 45 netto mesic.all in.to je tak napsane jen.rubes ven Folmavou,v luxu diesel do plna,v anglii neproplaci servis(pumpy)auta harapaky z Oostekeru,chladaky i plachta.
Fakt tak špatný? Dyť to píšou jak kdyby byli nej na Moravě 

Jezdí tam kluk z vedlejší vesnice, ale kontakt nemám... auto má pěkný... jezdili tam kdysi 2 z tama
-
Ja jsem asi fakt nejvetsi cyp.tyden se hrabu v hline,polozim bazen 7.5m,napoustim ho 3 dny aby dosla tchyne a pronesla,Jozinku mas tam rozdil 5cm v hladine...tak to asi vypustim:-)
Dereku, ty to měly taky teda daleko(lepší na západ jak na východ)
Škoda že sem už nechodí tolik lidí, dřív tu byl větší frmol 
Jožin
Si jí tam měl utopit, to by u soudu prošlo
Jinak, my máme bazén už 15 let nakloněnej na stranu, každej rok tam přidáme 10cm a na druhý uberem a furt letí po svahu
Co už 

Jožin