Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber
Re: Didi
Jen mě Kubo naštvali, postavili novou werk arénu za miliardu a vleze tam lidí jak do staré. Myslím 5200 fanoušků. Pak rozprodají do firem permanentky, něco skoupí lidi a těch pár lístků co zbude je hned pryč. Pak píšou skoro pokaždé vyprodáno, ale ti pernamentkaři co nedorazí tak je tam hodně míst volných. Měli postavit stadion aspoň pro 8tisic lidí, stejně i když ne v základní části tak play off, by ho vyprodali tak jak tak.
Já mám v praci většinou plzeňáky, dva komeťaky a jeden z Bolky chudák. Už mám absťák po hokeji. Už by to chtělo rozjed. Těšil jsem se, ze jak skončím, ze budu jezdit na hokeje, ale s tou koronou to zas moc nevidím.
Však už se říkalo, že pernamentkaři co nepřijdou ať dají vědět a jejich místa se na dotyčný zápas prodají. Předpokládám, že to stejně nefunguje. No bez lístků tam jet je o ničem. Dřív šly rezervovat v tipsportu.
Dneska jsem dojel ke svému pracovnímu náčiní do Belgie a od zítra to začne. Na rozjezd taková brnkačka dimethylaminoethanol z Gentu do St. Avoldu. To vidím, že budu mít tak dva týdny o zábavu postaráno. Denně to jezdí pět aut. Po týdnu už nebudu vědět jestli jedu dolů nebo nahoru.
.
-
Na St.avold byla leta pane tamoznaja:-),celnice.tam jsem byl odchycen s falesnou povolenkou udajne,tak si ten nazev pamatuji do dnes.druhy den jsem pokracoval jakoby nic do Brest.pamatuju jak dnes.
Jojo, tam budu dnes spát. Ta celnice funguje dodnes. Skládám ráno v šest v arkemě no a zpátky leer do Gentu, ještě naložit a na středu zase arkema. Jsem to měl v kostech. Práce to není špatná jen už po týdnu znáš každý rygol na dálnici.
-
Tak zitra navecer te budu vyhlizet kolem Gent,rubu smer pristav.mas modrrou boudu teda,becka ma co za reklamu?ja bily harapak,poznas me podle disku ten jeste lesklych.za oknem vubec nic jen mauty.
-
Jo to vim co myslis.to je kontejner ne?to je jedno.cb stejne nemam jsem to zrusil.a trubil jsem uz letos podruhe,a jak to dopadlo:-)
Tak u mně mladí a žena jenom Třinec . Já jim fandím taky ,ale sem tam kouknu i po Vítkovicích. No a Pasta to je moje krevní skupina . Fotbal jasně Baníček. Na Karvinou zajdu věnují se hodně mládeži. Bydlím kousek

Tak to jsi haviřovák jak vyšitý.(tipuji podle Pastrňáka), teď vám z Třince došla posila.
, Baník je jasný a do Karviné ať to mám taky kousek, tak jsem se na fotbal ještě nedostal. Stadionek postavili ale hezký. Ještě v dorostu jsem si tam zahrál na tom starém. Já spíš zajdu na tu naši pralesní ligu v Těšíně, mám tam ještě dost známých když jsem taky čutal.