Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber
Re: Prouza88
Co na to říct 

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Tak kucí, c'est la vie..
Mámě byla diagnostikovaná rakovina ledvin, 4 stadium, metastázy.. konečná..
Nevim, co s tym, není jak pomoct, nesnášim slovo "nejde", ale tady to fakt nejde a já ztratil uplně chuť na všechno.. Doma od zdi ke zdi, děcka bečí, moja neví co s tym, v práci bez chutě, nebaví mě nic..
Ach jo.. 33 a bez mámy
No toť taková jedna mimo obvyklej report..
A neska sem vyzved pekáč po STK, ABS vleku nejde, jinak tak nějak gut, ale nesce se mi nic, volal sem Tondovi, ten mi zakázal opravu, že teď není vhodná doba, že to počká
Už to jednou čekalo a stálo mě to 50.000, vlek ve škarpě..
Zejtra přidou kupci na dvě bezruky, minulej tejden skončil jeden, kvůli finanční jistotě, dneska vyrazil druhýho.. Kámoša jeho, vtipný bylo.. Volal mu na pilu do Retzu, jestli už složil. "Jasný Tondo, kam mám jet?" Na plac a vyklidit, zejtra prodávám tvoje auto..
Teď maj chlapy strach jet do Retzu, že je vyrazí taky
No nic moc teď, ale posral to kolega s mou bejvalou R500, včera mu ulít kompresor v lese, výjezd Scania servisu 25.000
No a pak se Tonda domák, že si tam kolega nechal "opravit" lednici za 50.000 a k tomu objednal koberečky, potahy, záclonky a stoleček za dalších 30
Prej mu řek při nástupu, že jestli něco potřebuje do auta, není problém
Tak už je
A já teď musim čekat než kolegovi opraví ABS modul na návěsu, to je 50.000 a eště potřebuje rotátor za 30.000..
Tak čekám, a vlastně mi je to teď tak nějak volný
Mámě byla diagnostikovaná rakovina ledvin, 4 stadium, metastázy.. konečná..

Nevim, co s tym, není jak pomoct, nesnášim slovo "nejde", ale tady to fakt nejde a já ztratil uplně chuť na všechno.. Doma od zdi ke zdi, děcka bečí, moja neví co s tym, v práci bez chutě, nebaví mě nic..
Ach jo.. 33 a bez mámy

No toť taková jedna mimo obvyklej report..
A neska sem vyzved pekáč po STK, ABS vleku nejde, jinak tak nějak gut, ale nesce se mi nic, volal sem Tondovi, ten mi zakázal opravu, že teď není vhodná doba, že to počká

Zejtra přidou kupci na dvě bezruky, minulej tejden skončil jeden, kvůli finanční jistotě, dneska vyrazil druhýho.. Kámoša jeho, vtipný bylo.. Volal mu na pilu do Retzu, jestli už složil. "Jasný Tondo, kam mám jet?" Na plac a vyklidit, zejtra prodávám tvoje auto..

Teď maj chlapy strach jet do Retzu, že je vyrazí taky

No nic moc teď, ale posral to kolega s mou bejvalou R500, včera mu ulít kompresor v lese, výjezd Scania servisu 25.000

A já teď musim čekat než kolegovi opraví ABS modul na návěsu, to je 50.000 a eště potřebuje rotátor za 30.000..
Tak čekám, a vlastně mi je to teď tak nějak volný

Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Chlape, to je mi líto. Já to zažil ve tvém věku, jen s dobrým koncem. Máma to vybojovala už je to 17let. Jen to ještě nebylo v takovém stádiu. Teď se léčí už čtyři roky taťka s rakovinou žaludku. Ten je na tom už dost bídně, ale bojuje. Ta rakovina je svinstvo. Držím palce ať to dopadne a bez trápení.
Didi děkuju, jak se "to" blíží, tak mě to dusí k nevydržení..
Prouzič to je mi líto, no mě zemřel otec před 3 roky na raka bohužel taky s tím nešlo nic dělat. Rok na to zemřel mamky otec, letos před Vánoci zemřel můj strýc, našla ho jeho máma v 88 letech, vypadalo to, že už bude lépe, ale ještě v tom týdnu v neděli zemřela v zachránce i ona. Takže suma sumárum ve 25 letech nemám ani jednoho dědu či babičku, nemám otce. Zůstali jsme já bratr a máma, k tomu jeden strýc. Pokud máš tu možnost řekni Tondovi ať tě nechá aspoň měsíc doma v kuse aby si mohl být s mámou a taky si odpočal.
Luky drž se chlape držím palce ať to má jakoukoli dohru . Jsi chytrý kluk tak si poradíš . Některé věci v životě neumíme sami ovlivnit. 

Kuci, aspoň tu prácu mi nechte, jinde nemám únik
Rumus, vidim že si si taky užil
Máma ani nechce abych se ji tam motal porád, je nás hodně, spíš ji to otravuje, furt někdo a ty otázky furt dokola.. Volám denně tatovi, ta furt spí, ztrácí se co týden před očima a příští středu nastupuje do špitálu, vlastně ani nevime co s ní chcou zkoušet..
Nejhorší je, že chce v neděli vidět vnoučata ode mně, a teď těm dvěma holkám řekněte, aby se z babičkou rozloučili, že už ju taky nemusí vidět
Takle mi zemřela teta, sme byly s holkama u ní na návštěvě normálně, čau čau a za 2h bylo zničehonic vymalováno..
Blbý je, že do špitálu tě teď nepustí, takže...

Rumus, vidim že si si taky užil

Máma ani nechce abych se ji tam motal porád, je nás hodně, spíš ji to otravuje, furt někdo a ty otázky furt dokola.. Volám denně tatovi, ta furt spí, ztrácí se co týden před očima a příští středu nastupuje do špitálu, vlastně ani nevime co s ní chcou zkoušet..
Nejhorší je, že chce v neděli vidět vnoučata ode mně, a teď těm dvěma holkám řekněte, aby se z babičkou rozloučili, že už ju taky nemusí vidět

Takle mi zemřela teta, sme byly s holkama u ní na návštěvě normálně, čau čau a za 2h bylo zničehonic vymalováno..
Blbý je, že do špitálu tě teď nepustí, takže...
Prouzo- hodně sil přeji, mě odešla máma 3 roky zpět o Vánocích ,taky celkem rychle... jak jsi psal, to je život. Držím pěsti a utírám slzu 

(DAF LF 45.220) bývalo:) - teď stůl ( kancelářský ) a židle ( s kolečkama
)

-
omluva Prouzovi, že mu to cpu sem, ale když už se nacla ta rakovina, tak opravdu někdy jednoduchá prevence u mužů v tomto směru může zachránit život..a zvlášť u těch šoféru co nemají na nic čas a mají divokou zivotospravu
https://www.novinky.cz/muzi/clanek/na-n ... .seznam.cz
obdobně u tlustého střeva viz šlauch do prdele (CT tlustého střeva).. jinak Znojemaku drž se..
https://www.novinky.cz/muzi/clanek/na-n ... .seznam.cz
obdobně u tlustého střeva viz šlauch do prdele (CT tlustého střeva).. jinak Znojemaku drž se..
Díky kuci 
Neska jí prej začla zlobit druhá ledvina, no jdeme do finále, ale změňme téma na chvilu..
Sem to teď zapích, vyděláno a vedle mě stojí náš lesáckej traktor, 7745
Tak že si trošku zablbnu a porichtuju plac na zitra, bo mi tu neska dojeli češi, chytrý jak rádia, že sem teda ani náhodou nejedou
Říkám OK, nakládáte poslední když nechcete najet, tu už naložilo 5000 aut a zas dojel chytrák.. No volal šéfovy, jak sou tady metrový koleje, že se Polák hrabal hodinu ven(bo to byl kokot a natáh to proti kopcu, jezdil 5m dozadu dopředu a volantem ani nehl aby se stočil po kopcu
) a že on má Lowdeck a s tym že sem nevjede..
No čekal 4hodiny, pak sme teda přejeli jinam a co myslíš? Auto na 70kách, vpředu 55 balon a "mazácký" zástěrky pod chladičem 5cm nad zemí
No a tak sem vlez do traktoru po 30ti letech, hlavně odemknout a neotáčet kliček z5, jinak se mi to zamče žejo.. Vlezu za volant, svítím si mobilem a hledám světlo v kabině.. Marný, tak beru "bošák" a otáčím poprvý, nic, druhá poloha, nic, třetí, nic, zamačkávám ho, nende, otáčím do čtvrtý polohy a protáčím spínačku
Tak takle ne a hledám nějakej neorigo caplík co mi to probudí.. nic a v tom AHA! Bateriák
Hledám jak se odklápí volant bo nemužu vylízt, kolega(panelákovej jarmil)na drátě mrtvej smíchy.. Obcházím traktor, matně pamatuju baterky pod schodama. No jo ale bateriák nikde
No nejsu přece pražskej pepik a lezu z5 do "kokpitu".. AHA! Je u spojky, otáčím a nic se neděje
Usedám za "starej známej" volant a beru za "bošák", hurá kontrolky
Druhá poloha mi rožla parkovačky
Třetí světla a zamáčknout nejde
De se hledat caplík.. Ano zprava pod klíčkem a traktor se "mocně nemocně" probouzí. Pak mě napadlo, stará škola, trochu plynu a už to šlo, rozsvítit, pustit "klimu" a teď jak se s tym jede
Mezi nohama velká páka, vedle ní dvě malý, nalevo ručka, levá pata taky nějaký táhlo, vpravo vedle sedačky tři páky s dlouhým chodem a na pravý ruce autobusácká páka na nakladač
Hmmm, dobrý žlicu sem zvedl, to je pohoda, ale co ta radlica s navijákama vzadu, tahám za páky u sedadla a ono se to pohlo
Jenže nedrželo
Pak sem pochopil že sou třeba dát nadoraz a traktor byl "odbržděn"
Tak šaltru doleva k sobě, á, jede dopředu, doleva od sebe dozadu jenže nedosahnu na spojku
Tak která páka zas šteluje sicnu a už sem mazal
No jo ale kde je plyn, já šlapu na brzdu
Nojo vpravo u paty
Dobrý dal sem to, ale sinchronizovat lžicu na zpátečku když nic nevidíš a seškrabáváš, nic moc, až pak sem pochopil funkci ručního plynu, bo dohrnout k hromadě, brzda, spojka, vyřadit, vysypat ale nende stát na brzdě a na plynu naráz a druhou nohu tam nedostaneš
Bože
Ale plácek shrnutej kde sem potřeboval, základní funkce pochopeny a traktor je celej a zaparkovanej
No jo, ale jak ho zas uspat
"bošák venku a ta sviňa hrká dál
Táhlo ručního plynu nadoraz a furt de, přemejšlím, motorovku to nemá, na podlaze bejval akorát násobič nebo uzávěrka co tak pátrám hluboko v hlavě, že by přes kvalt
Tam bude nějakej fígl.. Cvak ho
Zvednout špičkou plyn, a bylo ticho
Tak aspoň malí vzrůšo s tymdle zázrakem

Neska jí prej začla zlobit druhá ledvina, no jdeme do finále, ale změňme téma na chvilu..
Sem to teď zapích, vyděláno a vedle mě stojí náš lesáckej traktor, 7745

No čekal 4hodiny, pak sme teda přejeli jinam a co myslíš? Auto na 70kách, vpředu 55 balon a "mazácký" zástěrky pod chladičem 5cm nad zemí

No a tak sem vlez do traktoru po 30ti letech, hlavně odemknout a neotáčet kliček z5, jinak se mi to zamče žejo.. Vlezu za volant, svítím si mobilem a hledám světlo v kabině.. Marný, tak beru "bošák" a otáčím poprvý, nic, druhá poloha, nic, třetí, nic, zamačkávám ho, nende, otáčím do čtvrtý polohy a protáčím spínačku

Mezi nohama velká páka, vedle ní dvě malý, nalevo ručka, levá pata taky nějaký táhlo, vpravo vedle sedačky tři páky s dlouhým chodem a na pravý ruce autobusácká páka na nakladač

No jo ale kde je plyn, já šlapu na brzdu

Dobrý dal sem to, ale sinchronizovat lžicu na zpátečku když nic nevidíš a seškrabáváš, nic moc, až pak sem pochopil funkci ručního plynu, bo dohrnout k hromadě, brzda, spojka, vyřadit, vysypat ale nende stát na brzdě a na plynu naráz a druhou nohu tam nedostaneš

Ale plácek shrnutej kde sem potřeboval, základní funkce pochopeny a traktor je celej a zaparkovanej

Tak aspoň malí vzrůšo s tymdle zázrakem

Prouza ty jsi poťap.

S tebou bych chtěl mít dvojdomek.
-
Rak,je to smutne.co dodat.kazdy ale umre,to je aspon dobre.me ted kamos v mem veku umira pred ocima,raka slezina,konecna.20kg dole za par dni atd,ale myslim si ze to bude pro nej osvobozeni z bolesti...ono v tom holandsku zas takovy blbci nebudou jak maji eutanazii legalni...kazdopadne se drz,jsi mlady silny chlap,zvladnes to.
https://www.facebook.com/10005595251564 ... 1412901561
Snad to půjde otevřít. Taky nějaký prouza. Prouzo, ber to pro zasmání v tvé nelehké době.
Snad to půjde otevřít. Taky nějaký prouza. Prouzo, ber to pro zasmání v tvé nelehké době.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
Jozo beru
4215: Takle už sem taky párkrát jel dolu

4215: Takle už sem taky párkrát jel dolu